“В гостях у художниці осені”

Чарівниця осінь позолотила листя на деревах, хочеться поблукати парком або лісом і збирати яскраве осіннє листя, яке приємно шурхотить у вас під ногами. Щойно листя на деревах починає змінювати кольори, а згодом − опадати, ми всі удаємося до будь-яких хитрощів аби більше часу провести в парку, подихати повітрям, відпочити та зарядитися енергією. Тільки восени буває така різноманітна палітра барв. Листя змінює свій звичайний зелений колір на червоний, бурий, жовтий, бордовий.
Осінь не найтепліша пора року, проте точно відкриває багато можливостей для творчості. 22 жовтня 2022 року працівники бібліотеки-філії №2 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели майстер-клас «В гостях у художниці осені».

З настанням осені природа починає готуватися до зими, а для дітей це час, щоб приготувати природні матеріали для осінніх саморобок. Опале листя різних відтінків можна перетворити в оригінальні та красиві квіти. Радісно і з натхненням діти робили яскраві та оригінальні букетики з різнокольорового осіннього листя, якими так щедро нас обдаровує осінь.
Відповідальна за проведення Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top