Галактика читайликів “Барвистий зорепад казкового дитинства”

Значення казок у вихованні дітей важко переоцінити. Накопичивши мудрість поколінь, вони мають воістину чарівну силу: навчальну та розвивальну. Варто зазначити, що казки впливають на формування мислення дитини, на її поведінку протягом усього дитинства, ще з пелюшок. Казки сприяють засвоєнню найважливіших загальнолюдських і моральних цінностей. У кожній з них подано різні протиставлення: хоробрість і боягузтво, багатство і бідність, працьовитість і ледарство, кмітливість і дурість. Поступово, без тиску дорослих діти вчаться відрізняти добро та зло, співчувати позитивним героям, подумки долати разом з ними труднощі і випробування. Між іншим, в кінці казкових історій добро завжди перемагає зло – то є найважливішим фактором у вихованні дітей. Розуміючи цю просту, відому всім змалечку істину, дитина буде відчувати себе впевненіше та сміливіше, а життєві негаразди сприймати як щось природне, лише загартовуючи свій характер і силу духу.

9.09.2022 р. в бібліотеці-філії №12 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської було підготовлено та проведено  захід,  галактика читайликів “Барвистий зорепад казкового дитинства».

На заході діти познайомилися з новими сучасними творами та їхніми героями. Подорожуючи казковим світом відвідувачі  мали можливість особисто побувати в ролі казкових персонажів. Вони залюбки розгадували вікторини та брали участь у конкурсах. На подвір’ї бібліотеки  була презентована книжкова виставка з книгами

Саме такі зустрічі  допомагають дітворі дізнатись про цікаві книги, про новинки літератури, а також  провести свій вільний час з користю, адже  бібліотека для дітей — це дитяча  територія, в якій завжди цікаво і ніколи нудьгувати…

Тож  поспішайте до бібліотеки, адже тут ви завжди зможете провести свій час з користю та гарним настроєм, чарівними посмішками та улюбленими книжками!!!

Відповідальна за захід – Гунчак Т.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top