Подорож «Казка крокує до малят»

Казка крокує до дітей: казкова подорож

Казка! Завжди їй раді і діти, і дорослі, вона ніколи не набридає, вона звеселяє, навчає, розраджує. Казка — це диво, сповнене краси! Яскраві казкові образи допомагають нам краще роздивитись у нашому повсякденні добро і зло, правду й кривду. Вони вчать нас бути добрими, щирими, працьовитими, застерігають від скупості, ледарства, брехливості.

8 вересня центральна бібліотека для дітей разом з читачами здійснили подорож «Казка крокує до малят». Діти занурилися у світ казки: переглянули, почитали, пограли, послухали, згадали, відтворили найулюбленіші казки.

Відвідувачів заходу зустрічала яскрава книжково-ілюстративна виставка «Для вас, малюки, цікаві казки». Знайомі казкові герої приковували погляд, хотілося одразу взяти до рук знайому книжку і відчути солодкий смак колись прочитаного твору.

Разом з бібліотекарем діти подорожувати сторінками казок, переходячи з однієї казкової зупинки на іншу. Зупинка «Казкова» змінювалася «Загадковою», вабила «Театральна» та «Жартівлива», спокушала ігрова «Снігова куля», причаровувала «Літературна: За рядком казки» та манила творча «Мистецька».

Діти були активними, позитивними, до кінця вислуховували думку іншого учасника, сміливо і захоплено включалися у ігри та творчі завдання.

Було яскраво, творчо і казково!

Відповідальна за підготовку та проведення заходу Томілова Л.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top