Година патріотизму “Любили Ви, як матір, Україну, й дали себе за неї розіп’ясти”

Screenshot from 2016-05-24 10:40:5323 травня в Україні щорічно відзначається День Героїв. Це свято встановлено на честь українських героїв – борців за волю України. Загартована роками історичних поневірянь українська нація в кожному поколінні народжувала Героїв, які жертвуючи власним життям піднімались на боротьбу.

23 травня 2016 року о 13.00 годиною патріотизму працівники абонементу ЦБ (вул.К.Данила,16) вшанували синів і дочок української землі: лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, Січового стрілецтва, вояків армії УНР, молодих Крутянців, холодноярців, сотень і тисяч повстанців, а також відзначили 78-річницю з дня загибелі голови Проводу Українських Націоналістів та першого голову ОУН – Євгена Коновальця.

Бібліотекарі підкреслили, що сьогодні це свято – ДЕНЬ ГЕРОЇВ, для кожного українця наповнюється новим ще глибшим змістом, бо продовжує проливатися на українській землі кров Героїв АТО. Тож хвилиною молитви: “Герої не вмирають! Герої живуть вічно!” пом’янули душі загиблих Героїв, які віддали своє життя за Незалежність і цілісність нашої держави-України. Користувачі також ознайомилися з постійно діючою книжковою виставкою “Їхня боротьба – наша незалежність, на своїй Богом даній Землі”.

Захід призначений для широкого кола користувачів, відповідальна заввідділу обслуговування ЦБ Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top