Година поезії “Які слова, дзвінкі, чудові, даруєш ти мені, Господь…”

Collage_Fotor27 серпня 2016 року в читальному залі бібліотеки-філії №1 відбулось засідання клубу “Ліра” на тему “Які слова, дзвінкі, чудові, даруєш ти мені, Господь…” з нагоди 160-річчя від дня народження Івана Яковича Франка.

Франко залишив нам колосальну художню і наукову спадщину. Вона є не лише безсмертним історико-літературним фактом, золотим фондом культури й духовності, а й живим явищем нашого сьогодення.

Бібліотекар Недбаєва О.М. коротко розповіла про життя і творчість великого генія, а члени клубу із захопленням читали його вірші. На зустріч була запрошена учасниця літературного інтернет-фестивалю «Нам пора для України жить» Марія Сеняк, учениця 9 класу Української гімназії №1 Івано-Франківської міської ради. Своїм есе “Вогонь у кузні” вона завершила годину поезії.

А також, з нагоди святкування ювілею Каменяра, 25 серпня в бібліотеці була проведена флеш-акція “Міняю книжкову закладку на вірш І.Я.Франка”. Бібліотекар абонементу дарувала користувачам закладки для книг в обмін на прочитаний ними вірш поета.

Відповідальні за проведення Недбаєва О.М. та Непеляк Т.Р.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top