“Даруй книги з любов’ю”

Книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчає жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних.

14 лютого у світі відзначають Міжнародний День дарування книг.  Це добровільна ініціатива, яка започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books, Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Вважається, що в цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Багато людей в цей день разом з валентинкою, адже в цей день відзначають також День закоханих,  дарує книги рідним, друзям, бібліотекам.

Напередодні Дня дарування книг, 13.02. 2022 р. колектив бібліотеки-філії№6 (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели позитив-акцію «Даруй книги з любов’ю».

В цей день ми не могли  не згадати своїх благодійників – дарувальників: Друк М.В., Жеруху О.Ф. Веселовську Н. Г., Скакун К.І., Паркулаб Н. І., Дем’янович О.Ю.,Беренду О.А., Павлик О.М.та ін. Завдяки їх щедрості і небайдужості наш бібліотечний фонд збагатився цінними книгами. Отримані примірники посіли почесне місце на книжкових полицях бібліотеки і вже знайшли свого читача. Ми щиро і безмежно вдячні всім за подаровані книги, за приємні емоції, за прихильність до бібліотеки, за добру справу.

З нагоди Міжнародного Дня дарування книг звертаємося до всіх охочих з проханням долучитися до постійно діючої акції «Подаруй бібліотеці книгу». Якщо ви маєте вдома книги, які вже прочитали, подаруйте їм друге життя. 

Ввідповідальні працівники бібліотеки-філії №6

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top