“Кохання чарує світ”

Найромантичніше свято року – День Святого Валентина.
У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова. Напередодні цього дня в бібліотеці-філії №10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була підготовлена і проведена цікава година з учасниками літературного гуртка “Скарби таємниці на книжковій полиці” присвячена всесвітньому Дню дарування книг та Дню Святого Валентина, які святкуються 14 лютого.

Кохання – найзагадковіше з усіх почуттів, яке окриляє, дає сил і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день на своє свято. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю, Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

Учасникам гуртка були запропоновані ігри та конкурси, час провели весело та цікаво, діти отримали величезне задоволення.

«Кохання-найзагадковіше з людських почуттів, це одвічна тема поезії, музики, сенс повноцінного людського життя.

Увазі відвідувачів були представлені найкращі книги про кохання: це і всесвітньо відома  «Ромео і Джульєта» Вільяма Шекспіра, і збірка сонетів «Канцоньєре» Франческо Петрарки про кохану Лару. Також серед представлених книг на перегляді є роман класичної світової літератури «Майстер і Маргарита» Михайла Булгакова, всесвітньо  відомий роман «Джен Єйр» Шарлоти  Бронте і збірка поетичних творів «Лісова пісня» видатної поетеси Лесі Українки.

Захід минув, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички. Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до своєї землі, до Батьківщини, любов одне до одного. Адже любов – це така сила, яка рухає світом і людиною.

Відповідальна: Мигович У.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top