«Для тих, хто не любить читати»

Книжкова тусівка у бібліотеці. Що може бути краще! Навчити дитину любити книгу- завдання не з легких. Але спільними зусиллями авторів, книговидавців, художників-ілюстраторів та бібліотекарів –це робиться.

Поціновувачів книги та читання об’єднала  книжкова тусівка «Для тих, хто не любить читати», яка відбулася 30 березня 2019 р. в бібліотеці –філії №1 (вул. Вовчинецька,206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, в рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги.

Діти з цікавістю брали участь у літературних вікторинах і конкурсах: “Книга –твій друг”,  “Чи уважний ти читач?” та інших. Вправно впоралися вони з завданням, складаючи прислів’я і відгадуючи загадки, а літературні ігри, стали до смаку справжнім книголюбам. Читачі ділилися враженнями від улюблених книг, рекомендуючи їх своїм одноліткам.

Тусівка вдалася! Веселі рухливі ігри додали дітям гарного настрою та позитивних емоцій. Виявляється пізнавати світ книги та читання можна у веселій компанії друзів, граючись та розважаючись.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top