“Казку швидко ти впізнай,  всіх героїв відгадай”

30. 03. 2019 р. в бібліотеці-філії №13 (с. Хриплин, вул. Берегова, 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання відбувся літературна вікторина  “Казку швидко ти впізнай,  всіх героїв відгадай”.

Діти, які завітали в цей день у бібліотеку, дізналися, що наші улюблені казки прийшла до нас з давніх-давен, вони передавалися з уст в уста і були доступні всім: і дорослим і малим. Споконвіку через казки український народ передавав нащадкам свою мудрість та життєвий досвід.

Добра, мудра, чарівна казка, вона завжди була і буде в пошані, її любили і будуть любити наші дітки, бо саме на казках вони виховуються і навчаються.  І сьогоднішній захід показав, що наші діти добре обізнані з казками. Вони охоче брали участь у веселій казковій вікторині, відгадували віршовані загадки, пізнавали з опису героїв казок, самі складали казки та малювали до них малюнки. А ще дітки розповідали казочки, які їм перед сном читають батьки. 

   На завершення  казкової вікторини бібліотекар побажала дітям: “Вивчайте казки, переказуйте, нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують синів і дочок нашої землі, нашого народу, вчать як треба жити”.

Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top