“Дні батьківства і дитинства”

   Мабуть, важко знайти безпечніше місце у цілому світі для дитини поза власною сім`єю за умови, що це повноцінна, здорова, відповідальна  і любляча сім`я.

                               о. Володимир Містерман, «Нова зоря», 2021, 27 трав.

                                                               За красу подружжя

                                           молитовний намір Папи на червень

 2 червня 2021 р. в бібліотеці-філії №5 (вул. Галицька, 100) Івано-Франківської МЦБС розпочалися “Дні батьківства і дитинства”, які завершуться   17 червня 2021 р. колажем порад “Люби мене, тату!” (з нагоди Дня Батька -третя неділя червня).

Протягом згаданого періоду відвідувачі, зокрема майбутні сім’янини,  оновлять власну батьківську грамотність,  завдяки тематичним викладкам літератури “У скарбницю батьківської мудрості” та  “Поради психолога для мамусь і татусів”.

Під час спілкування з присутніми завідувачка бібліотеки наголошувала на право дитині  народитися. “Аби дитина була захищеною, необхідно захищати і сімейні цінності від часто дуже агресивних нападів на сім`ю з боку прихильників гендерної ідеології, ЛГБТ спільнот та усіх тих, хто всіма силами й різними методами намагається переписати Творчий Божий задум” (о. В. Містерман)

 

Серед актуальних публікацій сьогодення бібліотекар підготувала: 

  • “Від кого і від чого треба захищати наших дітей?” ( з газети “Нова зоря”.– 2021.– 27 трав.); 
  • ”Безпека в мережі (захист дитини у віртуальному просторі від  кібербулінгу, секстингу, кібергрумінгу, сексторшену). Корисні онлайн-ресурси” (з журналу “Жінка”.–2021.– №4);

–  Про згубний вплив застосунку Тік Ток для підлітків, як відволікти  дітей  від гаджетів  (поради від психотерапевтині О. Радченко) (з газети “Нова зоря”.– 2021.– 18 берез.);

– “Право на любов” (про насилля в родині) ( з газети “Репортер”.– 2021.– 27 трав.)  

 Серед видавничого потоку користувачі почитають цінні свідчення і мудрі науки: о. Юзефа Августина “Люби мене, тату! Роздуми про батьківство” і “Бути батьком”; Лариси Шрагіної ”15 табу для мамусь і татусів, або Батьківські помилки з любові до дітей”;  Д. Мак-Дауелла і Д. Дея “Як бути героєм для своїх дітей”,  Анни Гресь “Як пригорнути  кактус? Книга для батьків, які хочуть зрозуміти своїх батьків”; Ірини Прекоп “Як любити дитину”; Ганни Кравцової “Як бути гарними батьками, якщо Ви цілий день на роботі”  та ін. 

       

 А дітлахи тим часом будуть читати книжки з доповненою реальністю, грати в журнальні ігри, розмальовувати книжки-картинки.

Тож, запрошуємо сім`єю завітати до нашої книгозбірні, провести час з користю і задоволенням.

 Підготувала Українець С. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top