«Довкілля та Земля наш подих та життя»

Традиційно щороку в квітні відзначають День довкілля та день Землі – свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

З цієї нагоди, 21 квітня 2023 року, в бібліотеці-філії№8 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарка підготувала для учнів 4 класу ліцею №6 екологічний мікс «Довкілля та Земля наш подих і життя».

Спершу бібліотекар розповіла щоб зберегти природу, потрібно її знати і полюбити. Спілкування з природою просто дає нам радість. Чому?  Мабуть тому, що природа – невичерпне джерело краси, яка не може залишити байдужою навіть найчерствішу людину. Ось чому в нашій незалежній Україні сьогодні особливо гостро постало питання екологічного оздоровлення та охорона навколишнього середовища.

Діти з великим задоволенням і гарним настроєм, активно відповідали на запитання вікторини, яку для них провела бібліотекарка. Деякі запитання викликали у дітей труднощі, але з умілою подачею допоміжних питань, діти знаходили правильну відповідь. Також була оформила виставка інсталяція   «Майбутнє нашої планети в наших руках».

На завершення – усі ми розуміємо, що природу потрібно берегти і ви можете зробити свій внесок у цю шляхетну справу. Нехай це буде очищене джерело, маленька шпаківня навесні чи годівничка взимку, посаджене дерево чи нагодоване кошеня і це буде вагомою підтримкою життя на Планеті і сьогодні і в майбутньому.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top