Дорожня вікторина «Безпека руху – це життя»

У сучасному світі ми просто не можемо обійтися без автомобілів, тролейбусів, автобусів, мотоциклів. Безпека дорожнього руху – одне з найважливіших правил життя, якого треба неухильно дотримуватися. А щоб дотримуватися – треба добре знати! Традиційно в нашій бібліотеці  проводиться захід до безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

25.05.2023 року  працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели дорожню вікторину «Безпека руху – це життя» для  користувачів шкільного віку, які завітали на наш захід. Бібліотекарі вирішили ще раз нагадати про важливі правила поведінки на вулицях і дорогах. Під час гри «Дорожня азбука малятам», діти знайомилися з групами дорожніх знаків, розігрували ситуації, відгадували загадки, кросворди, взяли участь у вікторині про безпечний дорожній рух. Цікавими були ігри для закріплення правил дорожнього руху «Година пік», «Сигнали світлофора», «Ліворуч-праворуч», «Де живуть машини».

Наші учасники заходу зрозуміли та засвоїли, що правила дорожнього руху є дуже важливими та їх потрібно дотримуватися. Адже від них залежить наше життя. Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!

Відповідальна за проведення : Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top