Духовний путівник «Визначне місце Європи – Меджугор’є»

Послання Богородиці Цариці Миру з Меджугор‘є:

«Дорогі діти, материнською любов‘ю хочу допомогти вам, щоб ваше життя молитви і покаяння було істинним зусиллям наближатися до Мого Сина [ Ісуса ] і Його Божественного світла, щоб ви вміли відділитися від гріха… Тому, дорогі Мої діти, відкритим серцем повним любові взивайте Ім’я Отця Небесного, щоб вас освітив Духом Святим. Через Святого Духа ви станете джерелом Божої любові. З того джерела будуть пити… всі ті спраглі любові і миру Мого Сина. Дякую вам! Моліться за своїх пастирів…»

2 квітня 2014 р.

«… Дітоньки, свідчіть із вервицею в руці, що ви Мої, й оберіть святість…»

25 серпня.2019 р.

«Моліться і постіть. Молитвою і постом можна зупинити навіть війни»

25 червня 1981 р.

«Мир, мир, мир – тільки мир. Мир повинен налагодитись не лише між і Богом і людиною, але між людьми!»

26 червня 1981 р.

Меджугор‘є… Невеличке містечко в Боснії і Герцеговині. За останні 30 років воно перетворилось в унікальне місце Європи, куди стікаються люди, на запрошення Богородиці, з усіх куточків планети. Тут цілодобово звучить молитва, тому відчувається присутність Неба на Землі. Місцевість, де протягом 38 років, за словами візіонерів,– Цариця Миру об’являється щоденно – ще називають столицею молитви і великою сповідальницею світу.

Напередодні свята Різдва Пресвятої Богородиці 18.09. 2019 р. о 10.00. працівники абонемента ЦБ і бібліотеки-філії №5 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели духовний путівник «Визначне місце Європи – Меджугор’є» у відпочинковому комплексі «Лімниця» (с. Вістова Калуського району) з мешканцями Івано-Франківська.

Зав.бібліотекою-філією №5 коротенько оповіла історію об’явлень Богородиці ( з 25 червня 1981 р.) в селі Меджугор’я представляючи літературу: Мир‘яна Станіслава Василі-Цуккаріні «Заклик Матері Божої із Меджугор‘я» («Нова зоря», 2011); Жанна Коннель «Цариця космосу. Інтерв‘ю з провидцями з Меджугор‘я» («Добра книжка», 2008); «В обіймах Богородиці. Свідчення людей» (Меджугор‘є, спільнота «Світло Марії», 2018); «Послання Цариці Миру 1981 – 2014 рр».

Світлана Українець також проінформувала слухачів про чуда Божі та плоди спільної молитви в Меджугор’ї – створення спільнот і їхні діла милосердя: «Їжа Марії», «Світло Марії» і однойменна газета, молодіжний фестиваль (початок серпня кожного року), радіо «Марія» (в світі і в Україні); дні Меджугор’я в Україні (19 жовтня 2019 р., Мукачево); в нашому місті плетуть вервиці для воїнів, волонтери організовують поїздки в Меджугор’я для солдат та родичів загиблих на війні.

А бібліотекар ЦБ Уляна Микитюк поділилася своїми враженнями від нещодавнього перебування в Меджугор‘ї, демонструючи світлини. Присутні спостерігали за краєвидами по добовій дорозі до Меджугор’я, (Хорватія, море, гори). Заочно перебували на горі об’явлень Подбордо, Кріжевач (хресна дорога), на площі біля церкви св. Якова (покровителя паломників), в спільноті Ченоколо, в Материнському селі (територія для дітей, постраждалих від югославської війни).

Чимало людей забажали відвідати згадане місце молитви і задумались над своїм духовним станом.

Захід підготували і провели: Микитюк У., Українець С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top