Екологічна мандрівка-гра «Мандруємо з Крапелькою»

Вода – це справжнє диво. Без смаку, кольору, запаху, але яка насолода від неї…  Це живильне джерело енергії дає нам нескінченно просте щастя. У води є своє свято, яке відзначають 22 березня і було встановлено Генеральною Асамблеєю ООН. Кампанія Всесвітнього дня води 2023 року проходить під гаслом «Прискорення змін» та заохочує людей вживати заходів у власному житті, щоб змінити спосіб використання, споживання та управління водою.


Скільки років воді? Чому вода так важлива та яке її значення ? Щоб відповісти на ці та інші запитання, щоб привернути увагу дітей до проблеми збереження води, сьогодні, 23.03.2022 року в  бібліотеці-філії № 22 (с.Тисменичани) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з учнями 4-Б класу Тисменичанського ліцею (керівник Струсінська Ксенія Іванівна) пройшла екологічна мандрівка-гра «Мандруємо з Крапелькою». Весь захід пройшов у цікавій і грайливій формі. Діти з захопленням слухали цікаву інформацію про воду, читали і обговорювали оповідання «Пригоди Струмочка». Розважалися розгадуючи шифрограму «Де в природі знаходиться вода?», проходили тестування «Так чи ні», грали в ігри «Утвори словечко», «Хто допише тут кінець, той і буде молодець», читали вірші і добирали риму, з’єднювали початок прислів’я з його кінцем і розгадували зашифроване речення, відгадували загадки, розгадували зашифровані слова…
Багато корисної, пізнавальної, повчальної, розважальної інформації прозвучало у нас на заході. Надіємось вона виявиться корисною для наших дітей.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top