Екологічний екстрим «Екологи б’ють на сполох»

  17 червня – Всесвітній день боротьби з опустелюванням і посухою. Деградація земель та опустелювання – одні з найбільших загроз для сталого розвитку людства. Їх глобальний масштаб спричиняє серйозні проблеми як екологічного, так і соціально-економічного характеру – вимушений голод та масові міграції населення. 15 червня 2023 року, о 12:45 годині працівники   бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели екологічний екстрим «Екологи б’ють на сполох», присвячений цій темі.

Була оформлена викладка літератури «Зберігаючи природу – збережемо себе».  Користувачам пропонувалося книги на дану тему і коротку інформацію про цю глобальну проблему:

Потіш А.Ф. Екологія: теоретичні основи і практикум.- Львів: « Новий світ-2007», « Магнолія плюс», 2004.-328с.

Грицик В. Екологія довкілля. Охорона природи. Навчальний посібник. – К.: Кондор., 2015.- 292 с.

Природа рідного краю: для дітей середнього шкільного віку/авт.- упорядники В. М. Скляренко, М. О. Панкова. – Основа, 2011.- 319 с.

         Всесвітній день боротьби з опустелюванням і засухами – є хорошим стимулом, аби замислитись над проблемами збереження і відтворення родючості українських земель. Адже, зберегти рідну землю для майбутніх поколінь, передати її у спадок нащадкам квітучою і багатою – наш святий обов’язок!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top