Екофоторепортаж “Природа – музика душі фотомитця” 

“Природа!!! Така незбагненна та досконала,
навчає гармонії, надихає та дивує.
Природа для фотографа –
джерело барв, ідей, нових світлин…”
Мар’яна Сурмачевська

4 червня 2020 року, в рамках відзначення Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища (05.06), працівники абонементу ЦБ  (вул. К. Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, підготували для вас екофоторепортаж “Природа – музика душі фотомитця”. 

Вже стало доброю традицією, в цей день позиціонувати свою бібліотеку як простір для презентацій творчого доробку фотомитців. Адже саме вони через свої світлини   стверджують, що природа – невід’ємна частина нас і тільки від нас,  людей, залежить її стан…

Бібліотекарі стараються сприяти у реалізації творчих задумів талановитих краян та популяризувати їхню творчість. Тож і цього разу онлайн користувачі бібліотеки, а також жителі мікрорайону матимуть можливість ще раз переглянути чудові роботи Мар’яни Сурмачевської  представлені  на бібліотечних вітринах. В них фотохудожниця  увіковічнила  одвічне єднання людини і природи, дзеркальне відображення природи в душі людини і навпаки. 

Також у приміщенні бібліотеки, представлені роботи і інших фотомитців і фотолюбителів, а саме: Тетяни Кріль, Анни Януш та Ярослава Туріва.

Позитивним доповненням до екофоторепортажу “Природа – музика душі фотомитця” , стала книжкова виставка “Душі природи струн торкнись”, на якій рядом з книгами екологічного характеру представлені графічні і фотоілюстративні роботи активістки бібліотеки Віталіни Майданської.

Всі ви також зможете приєднатися до нашого екофоторепортажу, обмінятися творчими ідеями та цікавими історіями з ваших фотоспостережень, додавши в коментарях свої світлини.

Захід підготовлений для широкого кола онлайн користувачів. Відповідальна – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top