Журнальні посиденьки “Зустріч на журнальній галявині”

15.06.2019р. в спекотну літню днину, ховаючись від жаркого сонечка, в бібліотеку-філію №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4в.) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради завітали дітки.


Кожна дитина знайшла в бібліотеці розваги на свій смак та уподобання, а завідувачка бібліотеки запропонувала малечі переглянути та почитати дитячі журнали. Адже всі вони дуже цікаві, гарно ілюстровані, в них можна знайти корисну інформацію про все на світі. Журнали допоможуть вам вирушити в цікаву подорож до країни знань, знайти друзів та взяти участь у різноманітних конкурсах. А ще на сторінках журналії ви знайдете комікси, головоломки, кросворди, загадки, захоплюючі розповіді про таємниці природи, казки та легенди, забави для кмітливих, смішинки- веселинки, розмальовки, вікторини, ігрові завдання з призами.

Маленькі читачі з цікавістю переглядали дитячу періодику, читали “Барвінок”, “Пізнайко”, “Світ дитини”, “Зернятко”, а старші – зацікавилися “Колоском” та “Смайликом”.
І як тільки спека трішки спала, всі перебралися на майданчик, під крони дерев. Дітки за бажанням брали журнали додому, а бібліотекарка запрошувала їх частіше відвідувати наш заклад, бо проект “Літо+”тільки розпочався і в бібліотеці-філії №13 протягом літа ще буде багато цікавого.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top