«Захопливе поєднання містичного та реального у творчості Дарії Корній»

У Волинській області у селі Секунь 20 вересня 1970 року народилася українська письменниця – прозаїк, казкар- Дара Корній. Справжнє ім’я авторки – Мирослава Іванівна Замойська. Авторка 15 книг, лауреат третьої премії конкурсу «Коронація слова-2010» за роман «Гонихмарник».

20 вересня у бібліотеці –філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  з нагоди відзначення 50-річчя з дня народження Дари Корній була представлена викладка творів  «Захопливе поєднання містичного та реального у творчості Дарії Корній». 

У своїх творах Дара Корній підкуповує читачів своєю щирістю, дуже вдало експериментує з жанрами. У її прозі є все: психологія і містика, фентезі і міфологія. Сюжет творів розгортається в провінційних містах, які цікаві своєю історією, давниною, автентичністю, але на жаль чомусь призабуті. Письменниця звертається до міфології, будить у душах українське світовідчуття, відкриває предвічний світ слов’янських богів та духів, світ любові, довіри і взаєморозуміння.

Ці твори цікаві для людей, які мають інтерес до історії рідного краю, молоді, адже в романах є екшн і пригоди. Окрім того в них присутня містика, готика, психологічні портрети. Також є розповідь про боротьбу за владу, що наразі дуже актуально, і нащо здатна людина, яка хоче отримати булаву.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top