“Знайди своє покликання”

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. А оскільки всі зусилля старшокласників спрямовуються на успішне проходження ЗНО, то важливим є вибір предметів для зарахування в навчальний заклад. З причини незнання правил вибору професії, ситуації на ринку праці, відсутності практичного досвіду професійної діяльності близько 40% молодих людей обирають професію, яка не відповідає їх інтересам, нахилам та вподобанням.

17 травня 2021 року працівники бібліотеки-філії №2 (вул. Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели Інтернет-профбутік «Знайди своє покликання».

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

Народна мудрість каже: щасливий той, хто радісно йде на роботу і з радістю повертається додому. Але, щоб радісно було йти на роботу, треба одержувати від неї задоволення, а це залежить від вдало обраної професії. Вибір професії − це справа не одного дня. Сьогодні ми зробили початок, а вдалий вибір залежить від вас.

Відповідальна за проведення: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top