Зустріч із “живими книгами” Іриною Мельник та Христиною Лялик

Screenshot_1У сучасному світі людина більше часу проводить з речами, ніж з людьми. Комп’ютери, автомобілі, банкомати, термінали, станки та конвеєри – все це дуже зручно та корисно. А врешті, у людини все менше сил на «живе» спілкування. І це погано, бо спілкування – наша духовна потреба, завдяки ньому ми розвиваємося, вчимося, розширюємо світогляд.

3.03.2016р. о 15.00 в бібліотеці-філії №7, вул.Дністровська,22 провідний бібліотекар М.Железняк для своїх користувачів, колег влаштувала зустріч із “живими книгами” Іриною Мельник та Христиною Лялик. Громадські активістки, членкині “Союзу українок”, волонтерки, що опікуються бійцями АТО, та просто люблять українську мову, пісню, свій рідний край. Поділились своїми новими написаними віршами, співали пісень, ділились тим, що вони роблять для потреб наших воїнів та запрошували до розмови інших. Серед запрошених була також інспектор  департаменту культури міської ради Ірина Тарновецька-Мороз, яка також читала свій вірш, приймала участь у розмові.

Надзвичайно позитивна і тепла зустріч вийшла невимушеною і зворушливою, яка маємо надію, буде мати  продовження, і ще багато “живих книг” буде запрошено до розмови.

Відповідальна за проведення заходу Железняк М.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top