Казковий диліжанс “Помандруємо казками”

Казка – це дивовижний світ з нашими улюбленими героями. Тут можна зустріти принцесу та принца, домашніх улюбленців, що розмовляють, відтворити в уяві магічний світ, побачити протистояння добра і зла.

Працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради поринули в цей світ казок і оформили на літньому майданчику виставку відомих книжок з казками, ознайомили діток з ними, а також створили з маленькими читачами казковий диліжанс «Помандруємо казками» в рамках проєкту “ЛІТО+”.

Дітки із задоволенням приймали участь у конкурсах «Чи знаєте ви казки?», «Відгадай загадку». Суть полягала в тому, щоб відгадати уривок із казки. Настільки сподобалась гра, що діти доповнювали щось своє, адже вони чудово розуміються у казковому світі. Маленькі читачі самі творили казкові історії, допомагали одне одному створити свою казку, де героями були вони самі. Кожний обирав собі своє королівство, галактику чи був просто мандрівником світу. Присутні активно розгадували загадки та розв’язували кросворд, який полягав в правильному написанні в горизонтальні рядки імен казкових героїв та назви казок, щоб у виділеному вертикальному стовпчику вийшло ім’я героя однієї з казок.
Наша подорож завершилась хорошим настроєм від чудових пригод. А також діти розказали про казку, своїх улюблених героїв, і визначили її мораль.

Відповідальна: Іванишин А. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top