Клуб «Люди золотого віку»

5 червня 2019 року в літературному музеї Прикарпаття відбулось відкриття виставки «Дорогою добра і любові» до ювілею Ганни Дорошенко – письменниці, поетеси, педагога, просвітянки. Ганна Степанівна – громадський діяч, прозаїк, педагог, член НСПУ та НСЖУ, заступник голови міського осередку “Просвіти”. Вона частий гість в бібліотеках нашого міста, де неодноразово відбувались презентації її літературних творів.

Бібліотекарі МЦБС є постійними учасниками усіх культурно-мистецьких заходів, які проводить Ганна Дорошенко. З часу створення клубу «Люди золотого віку» в читальному залі міської Центральної бібліотеки розпочалась ще активніша її співпраця з бібліотекою. Ганна Степанівна залучає до проведення просвітянських заходів людей золотого віку, організовує для них безкоштовні перегляди кінофільмів у кінотеатрах нашого міста та вистав в драмтеатрі.

Щоб вшанувати і виявити свою вдячність, на відкриття літературної виставки прийшли бібліотекарі МЦБС на чолі з директором Ганною Медвідь і члени клубу «Люди золотого віку». Захід відбувся в затишній атмосфері. Шанувальники ювелярки подарували їй свої щирі слова вдячності і любові. Виставка триватиме до 25 червня 2019 року.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top