“Книга – це битва душі, а не війна слів”

Книга – це невичерпне джерело знань, глибока криниця розуму мудрості, філософії та історії, радості та суму, що передаються нам через авторські думки та слова. Книга – це немов, двері в інший, казковий загадковий світ, що допомагає нам пізнати красу природи, відчути невгамовні емоції, побачити прекрасне життя, наповнене цікавістю й роздумами про майбутнє чи минуле. Та поринути у цей світ зможе не кожен, адже читаючи будь-яку книгу потрібно відкрити душу почуттям, фантазії та уяві. До книги треба ставитися з повагою, розумінням, обережністю та особливими враженнями.

16.04.20022 року у бібліотеці філії №10 (с.Вовчинець, вул.Вовчинецька,35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради був проведений книжковий бібліофреш  на тему «Книга – це битва душі, а не війна слів».

В сьогоднішній час нинішнє молоде покоління переосмислює історію, історію сьогоднішньої війни. А в серці старшого покоління це слово-незагоїна рана. Це обірвані мрії про майбутню професію, сподівання на довге й щасливе життя. Це останній потиск руки, останній поцілунок, останній погляд найближчої людини, найдорожчої людини…

Війна обірвала мирне небо нашого народу. Затьмарила сонячне небо димом пожеж, стала нестерпним болем. Опис всіх тих подій, які зараз відбуваються в Україні історія сьогодення будуть записуватися у книгах, які з покоління у покоління будуть передаватися та вивчатися. Бо книга – це найбільший людський скарб і життя без них важко уявити. Той, хто багато читає, збагачує свою мовну скарбницю і розумову діяльність!

Тож, читаймо любі друзі, і насолоджуйтеся читанням, виховуйте в собі найкращі чесноти, аби бути гідною людиною.

Відповідальна: Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top