Книжкова АКЦІЯ “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!”

Уже традиційно, в четвер, а саме 31.03.2022 року, працівники Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували добірку дорослої та дитячої літератури для внутрішньо переміщених осіб.

Кожен зможе обрати для себе книгу за власними літературними смаками, а прочитавши, обміняти її на іншу. Що, власне і відбулося сьогодні під час проведення даної АКЦІЇ. Активні читачі повернули вже прочитану книгу, яку обрали минулого тижня та вибрали для себе нову книжкову цікавинку. Також були і такі читачі, які не тільки брали книги для читання, а й приносили власну літературу для цієї АКЦІЇ.

Щиро дякуємо усім людям, які долучилися до АКЦІЇ “Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!” та поділилися особистим книжковим фондом!

Також нагадуємо,  що усі охочі, які бажають взяти участь в АКЦІЇ, можуть приносити свою літературу для переселенців, а саме: україномовні художні книги, класичні твори, сучасні видання, психологічно-мотиваційна література, дитячі збірки казок, віршів чи оповідань, розмальовки, настільні ігри, за адресою: читальний зал ЦБ (вул. П. Орлика, 5).
Тел.: +38 (0342) 53 03 38.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top