Книжкова тусівка “Книга збирає друзів”

 “Книги мають особливу чарівність; вони дають нам насолоду: вони розмовляють з нами, дають нам добрі поради,вони стають живими друзями для нас”
Ф. Петрарка

Книга – найбільше диво з усіх див, створених людством.  Це мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди, подорожі та чудеса. Сторінки книг розказують про історію нашої держави, про життя народів різних країн, про видатних вчених і мандрівників, досягнення науки і техніки, про зірки на небі й далекі планети, про безкраї простори космосу, про рослини і тварини. Про все, що нас оточує.

31 березня 2022 року працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради організували та провели на дитячому майданчику книжкову тусівку “Книга збирає друзів» в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання.
Дружба з книгою – це свято, не було б його у нас, ми б не знали так багато про новий і давній час.
Працівники бібліотеки ознайомили дітей з новими книгами, а діти з великим захопленням та цікавістю розглядали ці книжки. Проведена міні-вікторина продемонструвала наскільки дітки уважні і люблять слухати казки.

Такі заходи надають можливості для розвитку цікавості дітей до книги і любов до читання, допомагають навчитися читати, пізнавати красу рідної мови, виховувати охайність до книги, формувати потреби до читання хороших книг, розвивати власні творчі здібності, виховання естетичності та літературного смаку.
Тож, запрошуємо усіх охочих  до бібліотеки, з нами буде весело, пізнавально і цікаво!

Відповідальна: Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top