“Іменини у дитячої книжчини”

Сьогодні важко уявити наше життя без книг. Книги – джерело знань. Це двері в чарівний світ, де живуть персонажі відомих героїв.  Книга – вірний друг, до якого можна звернутися з будь-яким запитанням. У ній прихована мудрість попередніх поколінь, праці видатних науковців, культурна спадщина народів світу.  Як говорить прислів’я: «Мудрими не народжуються, а з книжок навчаються», а також «Одна книжка може тисячі людей навчити».

2 квітня 2022 року о 12.00 годині в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради,  в рамках проєкту «Тиждень дитячої і юнацької творчості», бібліотекарі підготували та провели літературний серпантин «Іменини у дитячої книжчини».

Не зважаючи на час технічного прогресу, телебачення та Інтернет, книга залишається містком у світ знань.  Вона є скарбницею народної мудрості, джерелом корисної інформації.

Міжнародний день дитячої книги — свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Цей день утверджує надзвичайно важливу роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального обличчя нових поколінь Землі.

Бібліодесант  відбувався поблизу бібліотеки, де наші потенційні й постійні читачі та тимчасово переміщені з зони бойових дій  люди, знайомились з  літературою. Наш захід відбувався в цікавій і доступній формі. Працівники бібліотеки одночасно знайомили з книгою і рекламували бібліотеку. 

Книги, які були представлені  на виставці вчать любити українське слово і поважати наші звичаї.

Відповідальні за проведення: Ліктей Н. К., Лесик Л. А., Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top