Книжкова виставка-рекомендація «З книгою канікули- сумувати ніколи»

Ура! Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто – вирушити у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!

Літо з бібліотекою – це найкраща можливість для дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи за допомогою он-лайн подорожей тощо. Літній відпочинок дітей – це не бездумне гаяння часу, байдикування. Цих золотих днів вистачить не тільки на сонце і на річку з морем, на заняття спортом та рухливими іграми – а також на читання творів за програмою.

10.06.2020 в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради організована книжкова виставка – рекомендація«З книгою канікули- сумувати ніколи».Бібліотекарі заохочують дітей до читання влітку, адже це цікаво, весело та корисно. Для користувачів бібліотеки складено рекомендаційний список літератури «Що читати на канікулах». Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top