Книжково-ілюстративна виставка “Ми – козаки, ми – гордість України”

Пресвята Богородиця в усі часи вважалась заступницею народу України, покровителькою українських козаків та військових, які боронили нашу рідну землю від ворогів.

До дня українського козацтва та дня захисника України, що відзначається в Україні 14 жовтня, працівниками бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була підготовлена і представлена до уваги читачів книжкова виставка “Ми – козаки, ми – гордість України”, яка присвячена найбільш яскравим постатям Війська Запорізького та історії виникнення козацтва в Україні.

Про те, хто такі запорожці, про державну діяльність українських вояків, їх  героїчну звитягу, походи, про життя та побут козаків на Січі, про славні звичаї, традиції та легенди користувачі бібліотеки мають чудову нагоду дізнатися зі сторінок історичної, художньої та довідкової літератури, а також ознайомитися з книгами, які дозволяють поринути у неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби.

Не випадково свято українського козацтва співпадає з днем захисника України. На книжковій виставці розміщені матеріали про подвиги воїнів-захисників, які і сьогодні продовжують боротися за цілісність українських земель, захищаючи  кордони від ворогів і творячи нові героїчні сторінки нашої історії.

Усіх охочих ознайомитися з матеріалами книжкової виставки даної тематики запрошуємо до нашої бібліотеки.

Відповідальна за проведення  – Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top