Літературна зустріч “Поезія- музика душі”

Цілий світ в одній людині-
нерозгадана планета,
Познайомтесь, товариство:
це Андрій, Андрій Гелета.

16 березня 2017 року о 13.30 год. в ЗШ №25 (вул.24 серпня,13) тепло і щиро пройшла літературна зустріч учнів 6-В класу з поетом та композитором Андрієм Гелетою. На зустріч завітали вчителі, бібліотекарі, друзі та шанувальники поетичного слова Андрія Гелети.

Вчитель української мови та літератури В.В.Костюк познайомив присутніх з біографією поета-земляка та творчим доробком поета. Андрій Гелета згадував свої шкільні роки, друзів дитинства, радо ділився творчими здобутками, читав свої нові поетичні твори. Поет з радістю відповідав на питання, які виникали під час зустрічі. Зустріч вийшла щирою, теплою, а спілкування-живе, цікаве та відверте. Учні читали вірші поета. У виконанні Лесі Васьків звучали пісні на слова Андрія Гелети. Пісні про Україну, рідний край завжди викликають захоплення та особливе піднесення в серці, адже українська пісня- це бездонна душа українського народу. Виступаючі відмічали високі людські чесноти Андрія Гелети, такі як:розуміння, доброта, глибока порядність, вроджена інтелігентність, талановитість, прагнення допомогти. Завжди доброзичливий, він створює навколо себе атмосферу дружби і щирої приязні.

Наприкінці зустрічі бібліотекарі бібліотеки-філії №1 подякували поету за творчість, за чудові хвилини натхненної поезії та запросили присутніх на пам’ятне фото з поетом-земляком.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top