Літературне частування зі шляхетними героями “Гра в радість”

 Якщо сталося так, що через воєнний стан друзі опинилися далеко від вас, а два місяці зимових канікул змушують почуватися самотніми, саме час познайомитися і заприязнитися з чудовими новими друзями в бібліотеці! Ці шляхетні, мужні та співчутливі діти не завжди поводяться чемно, частенько дошкуляють родичам своїми витівками чи непослухом, але мають добрі серця і незрадливі душі. Це маленький сирота Олівер Твіст, який не втратив людської гідності навіть живучи в розбійницькому вертепі; рудоволоса вигадниця Енн Ширлі, яка здатна розтопити найкрижаніше серце; відважний п’ятнадцятирічний капітан Дік Сенд, готовий віддати життя за своїх друзів та багато інших літературних героїв, з якими, ми переконані, ви захочете не лише потоваришувати, а й наслідувати їх.

Тому ми, бібліотекарі бібліотеки-філії №3 Івано-Франківської МЦБС департаменту культури Івано-Франківської міської ради, 27 січня влаштували літературне частування зі шляхетними героями “Гра в радість”. Літературні персонажі, яких ми обрали, навчать вас, дорогі діти, не боятися труднощів, бути оптимістами, знаходити позитив у всьому і просто втішатися життям.

Як-от мила жителька Белдінгсвілю Поліанна, яка вчить своє оточення «грі в радість». Свого часу батько пояснив Поліанні, що треба радіти всьому, що в тебе є. Відтоді вони завжди бавилися «в радість», знаходячи привід для оптимізму в кожній події.

Правила гри на перший погляд зовсім прості, але спробуй-но виконувати їх хоча б впродовж однісінького дня! 

  1. Завжди посміхатись.
  2. У поганому знаходити щось хороше.
  3. Ніколи не сумувати.
  4. Думати про те, що щось може бути й гіршим.
  5. Ніколи не сміятися з чужого горя.
  6. Дарувати радість людям, які тебе люблять.

Наші читачі пригадували все чудове, що ставалося з ними нещодавно і обирали книжки з улюбленими персонажами. Та якщо ви не встигли на наше частування, все одно приходьте до затишної бібліотеки №3, адже шляхетні герої повсякчас залишаються на сторінках наших книг і очікують на знайомство саме з вами!

Відповідальні за проведення всі працівники.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top