Літературний вояж «Книга розкривається – мандрівка починається»

    Книги − це справжнє багатство, божественний дар. Національний День книголюбів – свято, яке з’явилося у США, але стало популярним у багатьох куточках світу. Згодом воно стало Всесвітнім днем ​​книголюбів і святкується кожного року 9 серпня.


З нагоди цього свята 8 серпня 2022 року працівники бібліотеки-філії №2 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проєкту «бібліотека у дворах» провели літературний вояж: «Книга розкривається – мандрівка починається».

Це свято відзначають письменники, поети, літератори та видавці, друкарі і книжкові магазини, читачі і всі хто любить читати і шанує книгу. Людина яка любить і вміє читати – щаслива людина. Круг неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів. Ці друзі – книги… У світі існує безліч різних книг. Різні книги по-різному допомагають людям: одні навчають, другі − розважають. Треті − допомагають. У одних книгах можна прочитати про минуле. А у інших − про космічні мандрівки. Скільки у людей потреб, стільки різних книг. Магія книги − особливе таїнство. Доторкніться до нього і Ви відчуєте подих вітру, аромат квітів, емоцію спілкування, щастя, гуркіт машин, лагідний дотик дитини, вдячний погляд людини похилого віку, допомогу у навчанні, креативність наукових підходів, безмежну любов і ще багато, багато чого. Читайте і не втрачайте задоволення від читання. Даруйте книги читачам, бібліотекам, друзям, рідним, дітям. Популяризуйте читання кожного дня, кожної хвилини і світ стане кращим.

Відповідальна за проведення: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top