Літературний лабіринт: “Що нового я прочитав улітку?”

Ще не давно лише починалося літо, а сьогодні уже добігає кінця другий його місяць. Ще трошки і знову пора повертатися за шкільну парту, адже залишився останній місяць відпочинку.
А ще, можливо, варто би поставитися собі питання – а що я встиг прочитати за цей час? Бо ж, як відомо, вчителі задають рекомендований список літератури читати на літо. Щоправда, є й такі, хто просто читає для власного задоволення. 

Отож, 23.07.2021 року невеличкий підсумок активно прожитого літнього часу вирішили зробити у бібліотеці- філії №11 (с.Угорники, вул. Просвіти, 4) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Але як це зробити, щоб було і цікаво і корисно? Ну звісно що у формі питань і загадок, блукаючи літературним лабіринтом під назвою “Що нового я прочитав улітку?”. Бібліотекарем були підготовлені питання, відповідаючи на які, юний читач підтверджує засвоєне ним прочитане. Було і легко, і весело, бо ж не просто лише переглянути текст. Але варто дати свою оцінку твору, адже ж читач повинен не просто перечитувати і заучувати готовий матеріал, але активно його, аналізувати, вибирати корисне і те, що зможе дати їй корисні поради чи певний досвід. 

На превеликий жаль, у наш час це робити стає все важче. Але попри все потрібно рухатися вперед і стимулювати до цього молодь, щоби вона могла сприймати і відділяти правду від фальші, а також зростала чесна, добра, порядна і сильна духом, бо сильних особистостей не можливо зламати.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top