“Літня фішка — модна книжка!”

От і закінчилося навчання у школах. Позаду важкі години уроків. А по переду цілих три місяці відпочинку. Але що робити весь цей час? чи можна його дармувати? Адже, час це найцінніше з усього, що є в людини! І найбільша втрата для будь-якої людини це втрачений час. Тож, нумо не гаяти часу і зайнятися чимось корисним. А що може бути корисніше для дитини як не поринути у світ, який відкриває їй кожна нова книжка. 

З цією метою у бібліотеці-філії №11 (с.Угорники вул. Просвіти 4) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради було у міжнародний день захисту дітей організовано виставку-позитив із назвою «Літня фішка — модна книжка!». 

Книжка може надати цікаву інформацію, корисну пораду, врятувати від самотності чи апатії. А в цей, по особливому такий складний час, книжка може стати справжнім рятівником. І нічого дивного. Бо ж, на дитину чигають різні пастки віртуального світу в мережах інтернету. Окрім того, той хто багато читає – має великий запас слів і відповідно може бути гарним, цікавим співрозмовником. Тому, що читаючи молода особа отримує не лише інформацію але й знаходить в тексті нові слова і запам’ятовує їх.

Не забуваймо кожноденно збагачувати себе чимось новим. Так само як молоде тіло для свого розвитку потребує правильного і вчасного харчування – так само і молода душа потребує духовного харчу. А тією духовною їжею є книжка. 

І нехай наше літо не промине марно!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top