Літні читання “Нову книжку відкривай і мандрівку починай”

Літо. Ця так прекрасна пора року. А для дітей цей період найкращий є тим, що має найдовший період перепочинку. Та поза всім, для тих, хто хоче пізнавати відпочинку не має. 

І от, проминула частина літа, цієї прекрасної пори року, коли можна трішки відпочити від холоду і зими. Однак, для тих хто хоче пізнавати і розвиватися це найкращий час для поглиблення своїх знань. А також більше часу щоб почитати улюблену книжку. І передусім мова йде про дітей. 

Отож, 2 липня 2022 року в бібліотеці-філії №11 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було організовано захід літніх читань під назвою «Нову книжку відкривай і мандрівку починай» (в рамках програми #Бібліотеки_у_дворах) в ході якої бібліотекар дізнавався у молодих читачів їхні смаки улюблених книг. Кожен з дітей розповідав найцікавіший момент з книги. Ну або який йому найбільше запам’ятався. І головне міг пояснити чому саме. а також дати належну оцінку героям. Адже, є не просто перечитати букви. Але важливо є зрозуміти що ти читаєш, зробити належний висновок. Крім того, було завдання пофантазувати і над продовженням чи то радше над своїм баченням сюжету. І направду було цікаво слухати дитячі ідеї. Окрім того, для підсилення було сформовано виставку дитячої літератури.

Приємно є бачити, що молоде покоління читає, вчиться і прагне розвиватися попри все. Значить є надія на краще.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top