Майстер-клас “В книжечку на згадку зробимо закладку»

Всі ми любимо читати і майже у кожного є своя улюблена книжка, яку ми перечитуємо знову і знову. А щоб не забути на якій ми сторінці, нам потрібна книжкова закладка. Як аксесуари читання їх використовують з давніх давен.

Вони допомагають вберегти книгу від чорнильних поміток, загнутих сторінок, а ще можуть стати прикрасою улюбленої книги.  Звичайно ж, найцікавіші закладки – ті, що зроблені своїми руками. Але для їх виготовлення потрібно проявити творчість, фантазію та уяву. 

Тож, в рамках проекту «Бібліотеки у дворах» 8.06.2023 року завідувачкою бібліотеки-філії №12 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було проведено майстер-клас «В книжечку на згадку зробимо закладку»,  де кожний з присутніх міг проявити  здібності та виразити своє «я». Дітям було запропоновано виготовити власноруч різні закладки, які вони зможуть використовувати під час читання своїх улюблених книг. Яскраві, різнокольорові та різної форми закладки привертають увагу навіть самої непосидючої дитини й привертають увагу до книжок та спонукають до читання. Було дуже цікаво і весело. Діти отримали задоволення від того, що змогли своїми руками створити чудові саморобки. Спільна праця навчає спілкуванню, роботі в команді. І сьогодні діти мали можливість отримати цей чудовий досвід.

Також 8 червня відзначають Всесвітній день океанів, який створений, щоб нагадати людям про проблеми та збереження біорізноманіття мешканців морських глибин і стабільну екологічну ситуацію в океанах. І щоб долучитись до відзначення цього свята бібліотекар Гунчак Тетяна підготувала для учасників заходу цікавий кросворд який діти розгадували з великим задоволенням. До уваги гостей було представлено книжкову виставку про світ океанів, риб та інших морських мешканців.

А на завершення заходу діти смакували стиглими черешнями зі смаком справжніх літніх канікул))

Відповідальна за захід Гунчак Т.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top