Літературний пікнік «Творимо літній настрій»

Літо період відпочинку, канікул та відпусток. Але це не стосується бібліотек, адже літо – найгарячіша пора для працівників книгозбірень. Нові ідеї, екскурсії до бібліотек, куточки читання під відкритим небом, тематичні зустрічі, піар акції з читання  – це далеко не весь перелік літніх задумок від бібліотек.

Уже за традицією розширюючи свій простір 08.06.2023 р. працівники  бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради вийшли на літній майданчик просто неба і провели літературний пікнік «Творимо літній настрій» в рамках проекту «Бібліотека у дворах». Діти дізналися багато цікавого про храм книги- бібліотеку. З учасниками заходу було проведено бліц-опитування «Твоя улюблена книга», де діти ділилися враженнями одне з одним про свої улюблені книги, та рекомендували прочитати ці книги  друзям. Цікаво, жваво та захоплююче пройшов турнір ерудитів у дитячому колі, де діти відповідали на запитання з різних галузей знань.

Родзинкою заходу були малюнки на асфальті «Діти мріють про мир».  Учасники заходу малювали малюнки, в яких втілювали свої мрії про щасливе дитинство: про мирне небо, яскраве сонце , мріючи про той час, коли закінчиться війна і настане мир та спокій в Україні.

Бібліотекарі, в свою чергу, приєдналися до цих дитячих мрій та побажали всім присутнім міцного здоров’я, теплих усмішок, цікавих канікул, нових вражень та запросили всіх до бібліотеки.

Відповідальна за проведення: Поприч С.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top