Майстер-клас «Коли янголи спускаються на землю»

Бібліотека – чудовий майданчик для творчого, дружнього, спільного проведення свого, вільного від навчання, часу. В зимову пору на канікулах збираються користувачі, які мають творчі захоплення, щоб поспілкуватися, презентувати свої роботи та освоїти нові види рукоділля на майстер-класах. Діти нашої  бібліотеки мають можливість познайомитися із зацікавленими однодумцями, обмінятися враженнями та продемонструвати свої вироби.

З давніх-давен люди вірять, що є такі добрі істоти ангели. Якщо зробити своїми руками ангела і подарувати його, то ти даруєш не просто іграшку, а душевне тепло і частинку любові, яка слугуватиме оберегом!

17 січня 2023 р. у бібліотеці-філії №1  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було проведено майстер-клас «Коли янголи спускаються на землю», чергове заняття з учасниками гуртка «Умілі руки». У творчій майстерні діти виготовляли ангела, який має стати світлим, добрим оберегом для наших мужніх захисників ЗСУ. Виготовляючи цей виріб, діти вкладали всю свою любов та теплоту і   передали волонтерам, які опікуються нашими захисниками, тож ці ангели попадуть на передову якнайшвидше разом із маскувальними сітками.

На майстер-класах працівники бібліотеки завжди стараються прищепити дітям любов до народної творчості, культури, збагатити духовний світ, вчать їх розуміти прекрасне та створювати прекрасне самим. Після майстер-класу діти виявили бажання повчитися майстерності у в’язанні маскувальної сітки разом з волонтерами. Тож кожен вкладає часточку добра та праці у наближення Перемоги.

Відповідальна за проведення Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top