Майстер-клас “Осінні парасольки”

Осінь фарби готувала,
У відерця наливала.
Змішувала, чаклувала,
Потім все розфарбувала.
Придивіться, все довкола
Стало різнокольоровим!

21.10.2021 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича,52а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели майстер-клас “Осінні парасольки”.

Золотими фарбами розмальовує все навколо чарівниця-осінь: розшиває жовтогарячими нитками листя, тихо-тихо застеляє багряним килимом ліси та парки. Але ж так хочеться аби осінній настрій панував не лише на вулиці, але й у домі, на роботі, у школі чи садочку.

Осінь – час для творчості!
Різнобарв’я навкруги надихає, а природа дарує незвичайні кольори і фактури. От і ми подумали, чому б не створити з нашими малими читачами барвисту, яскраву і веселу парасольку з паперу. Щоб її зробити потрібно всього кілька хвилин, кольоровий папір, клей, ножиці, фломастери і трішки уяви. На папері за допомогою тарілки малюємо коло, вирізаємо, розрізаємо на дві половинки і складаємо частинки парасольки. Невеликий квадратик кольорового паперу складаємо навпіл і приклеюємо по дві половинки нашої парасольки. Під парасолькою малюємо кумедну жабку або двох (можна будь-яку іншу тваринку), краплинки дощу, калюжі і все – осінній пейзаж з парасольками готовий!

Зробіть цей виріб разом з дітьми, і вони будуть у захваті! Наші малі майстри навчилися складати об’ємну аплікацію з парасольками та залишилися дуже задоволеними своїми творіннями. Таке заняття надзвичайно корисне для розвитку дрібної моторики у дітей і допомагає розвинути фантазію та підняти настрій. 

Відповідальна: Даниляк Т.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top