Творчий вечір з прикарпатською письменницею Оксаною Кузів

Любіть мене, допоки я живу,
Просту і звичну, тиху й навіжену,
Коли молюсь, а чи коли кричу,
Любіть покірну, інколи скажену…
О. Кузів

Ці рядки належать відомій прикарпатській письменниці, талановитій поетесі, берегині українського слова – Оксані Кузів, творча зустріч з якою відбулася 21.10.2021 року о 16:00 в читальній залі ЦБ (вул. П. Орлика,5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, яка гостинно вмістила прихильників та поціновувачів її високого поетичного слова.

«Сьогодні один із рідкісних днів, коли ми маємо можливість відкласти на мить всі свої буденні справи, проблеми чи турботи і поринути  у світ чарівної української поезії, глибоких людських почуттів та приємних емоцій. Адже сьогодні ця читальна зала наповниться світлом і теплом, яке нам даруватиме ця чарівна, талановита жінка!», – саме такими словами розпочала презентацію письменниці Оксани Кузів бібліотекарка читального залу Зоряна Петрик.

Пані Оксана –  це направду та творча іскорка, яка вміє запалювати вогник віри і надії в людських серцях. Вона  пише про те, що може відбутися в житті кожного з нас, повертає своїм читачам втрачену віру і надію на те, що зміни –  це завжди на краще і ніколи не пізно зробити вірний вибір. Ця чарівна тендітна жінка відома не лише на Прикарпатті, але й далеко  за його межами. Вона авторка багатьох літературних шедеврів, зокрема «Адамцьо», яка стала «Книгою року у молоді Прикарпаття» і потрапила до списку 80-ти найкращих книжок за останнє десятиліття за рейтингом «Україна читає дітям». Творчість Оксани Кузів – унікальне явище в нашій сьогоденній літературі. Господь благословив письменницю великим даром – сіяти добро, ніжність, чесність і любов поміж людьми.

В читальній залі МЦБС Оксана Кузів не вперше, адже  раніше вже презентувала тут свої твори. На черговій зустрічі із шанувальниками письменниця представила свої нові книги та, як і завжди, отримала від гостей заходу потік схвальних відгуків та щирих оплесків. Затамувавши подих, присутні слухали уривки романів «Собача любов», «Щемить», «Адамцьо», «Єнчий світ», а також поезії із збірок «В закапелках душі», «Задивлена в небо», які зачитувала сама авторка, торкаючись найпотаємніших струн душі кожного свого прихильника.  

Присутні на заході мали змогу ознайомитися з виставкою творчого доробку Оксани Кузів.

На завершення заходу директорка Івано-Франківської МЦБС, Оксана Вовк, від щирого серця подякувала письменниці за її творчість, за приємні миті спілкування, вручивши букет прекрасних квітів та нагородивши подякою. До сердечних привітань приєдналися й інші шанувальники поетичного слова Оксани Кузів.

Також, на згадку про зустріч, письменниця подарувала бібліотекам-філіям МЦБС презентовані книги, а всі охочі змогли придбати їх з автографом письменниці та зробити з нею фото на згадку.

Бібліотекарі Івано-Франківської МЦБС щиро вдячні п. Оксані за теплу зустріч та подаровані книги. Бажаємо їй досягти ще не однієї літературної вершини.
Переконані, що  на таких текстах можна виховати нове свідоме покоління, яке гідно представлятиме нашу націю в цілому світі!

Відповідальні: працівники читального залу ЦБ.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top