Майстер-клас “Принесу тобі мамо, всі квіти землі”

У травні, коли повертаються до рідного гнізда птахи, оновлюється природа, теплий весняний вітер приносить нам День Матері. Воно схоже на ніжну травневу квітку, від якої не хочеться відводити очей. Це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас, з дитинства і до своїх останніх днів, несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все розуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

14 травня 2022 р. о 13:30 в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  відбулося чергове заняття гуртка «Умілі руки» майстер-клас “Принесу тобі мамо, всі квіти землі”, присвячене Дню Матері.

Якщо ви хочете зробити цікавий незабутній подарунок людині, яка вам дорога, то букет з цукерок якраз для цього підійде. Неважливо, чи знайомі вам  закони флористики, можна покластися на свою уяву і фантазію. Квіти з цукерок і гофрованого паперу – незвичайний подарунок своїми руками. Сам букет з квітів радуватиме око, плюс до всього всередині квітів знаходитимуться смачні цукерки. На жаль, мало хто знає, як зробити такий букет. Тому солодкі квіти з цукерок, спробували втілити в життя бібліотекаря та діти на занятті гуртка.

Відповідальна за проведення Кучерак М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top