Майстер-клас: «У центрі всесвіту дитина»

Ох і квапиться літо до нас! Сонцем осяяне, росами вмите, зустрічами з друзями звеселене, домашніми завданнями не заклопотане, відпочинком та розвагами начинене. І поспішає подарувати вам три місяці літніх теплих днів, щоб ви гарно відпочили, засмагли, прочитали безліч цікавих книжок, та зробили всі справи, які запланували на літо.

Отже, приходить до нас прекрасна пора року – літо, а червень – його перший місяць. З книгою кожен мандрує в минуле й майбутнє. З цієї нагоди у бібліотеці-філії №2 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 1.06.2022 року був організований і проведений майстер-клас: «У центрі всесвіту дитина», де діти мали змогу малювати на асфальті кольоровими крейдами, брали участь у цікавих вікторинах та конкурсах.

Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом. Діти чомусь завжди прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки.   

То ж хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.

Відповідальна за проведення: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top