Майстер-клас “Франківські тюльпани та патріотичні сувеніри”

Любий туліпанчику, просимо тебе, відчини свій келих та сховай нас від дощу!
Леся Українка “Три метелики”

Тюльпани – це справжнє весняне диво, яке міцно асоціюється з травнем, а отже із Днем народження нашого рідного Івано-Франківська! І саме цьогоріч франківці та гості міста можуть милуватися барвистим розмаїттям цих прекрасних квітів, адже на доглянутих клумбах середмістя розквітли тисячі тюльпанів. Ну хіба ж не краса?

Нарвати б оберемок цих пахучих травневих сонць і понести додому, та рука не підніметься руйнувати квіткову гармонію.

Натомість 7 травня, бібліотекарі бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) Івано-Франківської МЦБС департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели майстер-клас “Франківські тюльпани”, де кожен охочий міг виготовити ніжний тюльпан з паперу в старовинній японській техніці оригамі. Також бібліотекарка бібліотеки-філії №8 (вул. Блавацького, 1) Івано-Франківської МЦБС департаменту культури Івано-Франківської міської ради провела майстер-клас. Там діти виготовляли патріотичні сердечка, долоньки та прапорці.

Саме так ми відзначили День міста, потішаючи франківських дітлахів, які гуляли собі в парку імені Тараса Шевченка.

Ми взяли кольоровий папір, ножиці, гарний настрій і склали чудову весняну рослинку зі стеблом, квітколожем та красивою квіткою.

До речі, заняття оригамі дуже корисне для дітей, адже воно сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів. І, звісно ж, розвиває логічне мислення та художній смак! 

Ми радо чекаємо на вас, дорогі наші відвідувачі, і в нашій книгозбірні на вулиці Хоткевича, 52 а, де ми також регулярно проводимо майстер-класи для дітей.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top