Міні-огляд “Мереживо рядків її романів”

19.08.2021 року в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка,12) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради був підготовлений міні-огляд “Мереживо рядків її романів” з нагоди 60-річчя М. Дзюби.

Письменниця, поетеса і художниця, членкиня Національної спілки письменників України, лавреатка літературної премії ім. В. Стефаника. М. Дзюба – авторка двох поетичних збірок та романів. Її твори нікого не залишають байдужими і читаються легко, сторінка за сторінкою.

Під час міні-огляду бібліотекарка запропонувала читачам переглянути романи письменниці: «Укриті небом», «Ранець для крил», «Музейна баба». Найбільш популярним серед користувачів бібліотеки був роман “Укриті небом”, в якому описується післявоєнне село. Також зацікавив відвідувачів новий роман М. Дзюби “Музейна баба”, який завершує собою трилогію «сільської прози». У зверненні до читачів письменниця зазначила: «Якщо Ви розгортаєте художню книжку й тепер, коли державні і суспільні процеси абсурдів насілися на нас, бідних і багатих, як гріхи на душу, значить, на Вас надія, і щастя. Літературні вітаміни для душі і розуму тільки додадуть  Вам кріпкості глибше пірнати в себе, бо від того щораз більшого пізнання себе самого краще гармоніюєш з іншими і зі світом взагалі».

Відповідальна: Капущак В.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top