“Небесній Сотні шана і молитва”

День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день, що відзначається в Україні 20-го лютого в знак вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

З цієї нагоди в  бібліотеці – філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівники провели бібліорепортаж «Небесній Сотні шана і молитва».

Бібліотекар нагадала присутнім про ті сумні події, які відбувались на Майдані: в столиці європейської країни, в серці України, гинули її найкращі сини, віддавали своє життя за Батьківщину.

Також користувачі з цікавістю ознайомилися з бібліотечною виставкою «Небесна сотня. Герої не вмирають!», яка містить документальні та художні книги українських авторів про події на Майдані, а також книги зі світлинами Героїв Небесної Сотні.

Ми вшановуємо пам’ять тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість з них віддали своє життя, відстоюючи права та свободу людей, європейське майбутнє України. Сьогодні ми згадуємо всіх, бо не маємо права забути!

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top