Недільна казка «Казки чарівного лісу» 

 «Ми підемо до лісу,
Де світяться пеньки,
Де ходять хитрі лиси
І шастають вовки»
Леонід Талалай

У березні відзначається Міжнародний День лісів. Ліс це – краса, здоров’я, чисте повітря, гарний настрій. У всьому світі проходять різні заходи, що покликані зберегти лісове багатство планети.

12 березня  2023 року працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели недільну казку «Казки чарівного лісу».

З цікавої лялькової вистави, яка вчить нас дбати про ліс і не смітити, розпочалась наша недільна відео-зустріч. Совуня і Їжачок розповіли дітям, про хлопчиків, які дуже погано себе повели на природі й запросили малюків разом з ними послухати казочку. Пізнавальну і повчальну казку «Правічний ліс» Оксани Рубльвої, з журналу «Вечірня казка»,   прочитала Магас Марія, й закликала не сумувати, а співати, читати й просто гарно проводити час. Пропонуємо прочитати такі цікаві книги, які присвячені темі нашого заходу,  усім бажаючим «Тварини і рослини», «Світ Природи», «Дивосвіт України», «Таємниця природи», «Рослини України», «Світ Лісу», «Природа. Екологія», «Знай, люби, бережи» А. Давидова, «Дивовижні пригоди в лісовій школі» В. Нестайка.

Перегляньте мультфільми «У лісі. Мешканці лісу», «Листяний ліс. Мультики для дітей від Ks Books», «Пригоди лісових друзів»; відео «Тварини лісу», «Дерева для дітей. Найпоширеніші дерева України.»,  пограйте у гру «Гра _ Хто у лісі живе__», заспівайте пісеньку «Ми у лісі були» слова і музика Наталі Вересокіної та прослухайте аудіо книгу «Всеволод Нестайко _Дивовижні пригоди в лісовій школі_ Сонце серед ночі. Розділ 1»,  які представлені на нашій сторінці в фейсбуці  https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок- 104792958790436, й отримайте позитивні емоції.

Бережіть себе. Будьте здорові. Чекаємо Вас в нашій бібліотеці.
Відповідальна за проведення – Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top