“Новорічні дива: з історії новорічних іграшок”

Кожна людина з великим нетерпінням чекає новорічних та різдвяних свят, оскільки в цей час все навкруги ніби перетворюється на казку: дерева одягають білі шубки, вітрини магазинів ваблять покупців яскравими гірляндами,  на вікнах оживають різноманітні зимові експозиції, новорічні пейзажі,  символи та герої Нового року. На вулицях міста вже з`явилися перші новорічні ялинки. І дуже хочеться зробити ці свята красивими і неповторними, порадувати своїх друзів та близьких унікальними прикрасами, зробленими своїми руками. Адже спільна підготовка до свят зближує, створює особливий настрій, приносить задоволення і радість.

      “Новорічні дива: з історії новорічних іграшок ” – під такою назвою працівники читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС (вул. П. Орлика,5) Департаменту культури міської ради провели онлайн дизайн-хвилинку з виготовлення новорічних прикрас.

      Підготувати дім до свят можна, як завжди – прикрасити іграшками з магазину, але набагато приємніше змайструвати все  своїми руками, отримавши від цього процесу море задоволення. Мабуть, всі прагнуть створити затишок в оселі, щоб, увійшовши в дім, кожен зміг відчути різдвяну атмосферу. Не виняток і працівники нашої бібліотеки, адже ми теж хочемо подарувати своїм читачам казку, створити затишну святкову атмосферу, щоб кожен читач хотів приходити у бібліотеку знову й знову.

      Зробити красиві новорічні прикраси під силу кожному, потрібно лише уважно ознайомитися з методикою  виготовлення.   Учасникам оn line майстер-класу у цьому допомогли розібратися працівники нашої бібліотеки Зоряна Петрик та Оксана Дубовська.  Аркуші  білого та кольорового паперу, ножиці і олівець стали головними у процесі роботи. А звичайні нитки для в’язання улюблених кольорів перетворилися на мініатюрні шапочки, ніби з Дюймовочки. Передчуття наближення свят та  піднесений настрій  супроводжували нашу  спільну творчість.

      І на завершення, ми всі разом  знайшли призначення кожному виробу: дещо повісили на ялинку, щось наклеїли на вікно, решту використали для гірлянди та у якості серветок на святковому столі. Читальна зала, прибрана до свят, «засніжена»,  стала затишною і казковою. Зайдіть і переконайтеся. Ласкаво просимо!

 Відповідальні за проведення заходу Зоряна Петрик та Оксана Дубовська 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top