“Осінь пишна та барвиста, одягла собі намисто”

 “Непомітно з’явилася осінь –

                                                       день коротшим стає щодоби

                                                      Глянь: берізки уже – злотокосі,

                                                     і в дубів багряніють чуби

(В. Бичко)

    Перший подих осені…Т ихі, задумливі вересневі дні ще теплі, наче літні, та слід осені вже відчутний у вечірній і нічній прохолоді. День народжується в осінньому серпанку, але поступово туман розсіюється –  піднімається сонечко і обігріває землю.  Осінь – яскрава та чудова пора року. Різнобарвна, розмаїта, спочатку вона пишна, золота й сонячна, а потім сумна, дощова, холодна.

Завітала барвиста красуня і в бібліотеку-філію №13 (с. Хриплин, вул. Берегова, 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради і притрусила своїм жовто-гарячим листям  полиці, наповнила кошики й кошички рум’яними яблуками, стиглими грушами, сливами та пахучим виноградом. А в вазі запишалися жоржини, чорнобривці, хризантеми,чарівні айстри і пізні троянди. Серед цього осіннього різнобарв’я радують око користувачам і яскраво-червоні ягоди калини, ніжно-зелені шишки хмелю. Повітря в бібліотеці наповнилося пахощами щедрої осені.

  Осінь також час вибору занять для душі, вона дисциплінує, заставляє задуматися та підвести підсумки зробленого. Зріла осінь налаштовує на читання гарної душевної книжки, від якої неможливо відірватися до останньої сторінки. Підбірка книг та журналів, які приємно читати восени, презентовані на книжково-квітковій виставці в нашій бібліотеці. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати бібліотеку і долучитися до осіннього читання.

 Відповідальна за захід Бабій О.

   

                                                                 

                 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top