Пам’ятка-буклет “Правила дорожнього руху знай і завжди їх пам’ятай”

Мабуть, кожен із нас хоча б раз у житті спостерігав порушення правил дорожнього руху. Або й сам хоч раз таке вчинив. Безумовно, причиною порушення ПДР є недостатня дисциплінованість учасників дорожнього руху і нехтування ними правилами безпеки на дорозі.

Тому надзвичайно важливо починати змалечку формувати в дітей культуру безпечної поведінки на дорогах, в дворах, в скверах.

Працівники бібліотеки-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 29.07.2022 року в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах підготували і  провели захід «Правила дорожнього руху знай і завжди їх пам’ятай».

З розповіді бібліотекарки діти дізналися про сигнали світлофора, повторили правила переходу по «зебрі», де можна кататись на велосипеді, роликах, скутерах. Діти познайомились з книгами : Н. Морозова «Правила безпечної поведінки на дорогах»; «Безпека руху  – це життя»; «Правила безпеки на вулиці»; «Правила безпеки»; «Правила поведінки для вихованих дітей»; Тимовський О. «Правила дорожнього руху в ілюстраціях». Для кращого засвоєння матеріалу, ми створили пам’ятку-буклет і вручили дітям. Також наголосили дітям бути уважними на дорозі і виконувати правила дорожнього руху.

Відповідальні: працівники бібліотеки-філії №6.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top