“Подвиг Небесної Сотні – приклад для нащадків”

                                                            Ми дякуєм вам, хлопці, за життя

                                                            Ми дякуєм вам, хлопці, за свободу

                                                            Пробачте нас

                                                            Пішли ви в небуття, 

                                                            Та більше не повернетесь додому… 

У ці дні кожен із нас схиляє голову, щоб згадати подвиг людей, які загинули під час подій на майдані Незалежності в в Києві в 2013 – 2014 роках. Згадуємо їх з сумом і болем. Вони пішли від нас, давши шанс змінити життя на краще.

20 лютого в бібліотеці – філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11 А) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради була презентована книжкова виставка “Подвиг Небесної Сотні – приклад для нащадків”, приурочена до дня героїв Небесної Сотні.

На екрані телевізора була відновлена хронологія подій, що відбувалися на майдані Незалежності в той час. Були продемонстровані відеосюжети про трагічні події того часу та вшановані полеглі герої. Пролунали патріотичні вірші та пісні : “Ангели майдану”, “Вони не вагались ні хвилини”,  “Білі лебеді”.

Бібліотекарем  було зроблено інформаційне повідомлення “Герої не вмирають, вони будуть вічно жити в нашій пам’яті”. Прозвучали пісні, вірші, продемонстровані відеоролики. Вшанували і згадали всіх героїв Небесної Сотні, а наших земляків прикарпатців згадали поіменно. Було запалено свічку пам’яті і вшановано героїв майдану хвилиною мовчання, адже їхній подвиг – це велика, жертовна любов до Бога, до своєї країни, до свого народу.

Відповідальна за проведення Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top