Поетичні читання «Все, що душа довірила словам»

Щорічно, березень для нашої бібліотеки наповнюється приємними клопотами, які пов’язані з проведенням традиційного свята – Всеукраїнського дня поезії. У житті все починається з чогось : річечка із струмочка, дерево з коріння, так і поезія входить в наше життя з дитинства і залишаться з нами до кінця. Кожний знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле. Духовно бідною залишається та людина, якій байдуже поетичне слово.

21.03.2023 році у бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було проведено поетичні читання  «Все, що душа довірила словам», в яких всі присутні мали змогу насолоджуватись прекрасними рядками поезії: Ліни Костенко, Василя Симоненка, Василя Стуса, Дмитра Павличка, та інших поетів.

Оскільки поети ніколи не стояли осторонь подій, після яких життя ділиться на «до» та «після» колектив бібліотеки вирішив запровадити рубрику читань«Поезія під час війни», де були зчитані вірші Наталі Данилюк, Богдани Пілецької, Маряни Король ,Наталії Волошин, Олександра Ірванця, Катерини Бабкіної, Наталії Кішовар. Сьогодні поезія нас розчулила,  лікувала, надихала. Ми встигли надихнутись любов’ю, надією, вірою у переможне майбутнє нашої стражденної України.В кінці заходу бібліотекарі ознайомили присутніх з книгами на книжковій виставці « Із поетичним словом в серці».

Відповідальні: всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top